Training Presentatietechnieken

Hoe vertel je nu iets boeiend, aantrekkelijk, origineel over jezelf, je project of je product?

Met deze presentatietips kom je verder in elke situatie

Ben jij als beginnende spreker op zoek naar eenvoudige manieren om jouw visie, uiteenzetting, verklaring,… meer kracht bij te zetten tijdens presentaties? Wil jij jouw publiek aan jouw lippen doen hangen door jouw verhaal?
In deze tweedaagse training kom je erachter hoe je een goede structuur opzet, welke elementen extra kruiding geven aan je boodschap, hoe je jouw luisteraars steeds weet te overtuigen en hoe je zelf sterker en zelfzekerder kan overkomen.

Presenteren is fun als je de juiste technieken inzet

Deze opleiding richt zich tot elke beginnende spreker die met zijn presentaties écht mensen wil raken en in actiemodus brengen.
Is het belangrijk voor jou dat jouw presentatie blijft hangen bij jouw publiek? Ben je er van overtuigd dat je, mits toevoeging van enkele eenvoudige tips & tricks, meer kan bereiken met jouw publiek dan enkel jouw boodschap komen brengen? Sta jij open om jezelf en jouw woorden aan een evaluatie te onderwerpen? Zodat we hieraan samen kunnen sleutelen en succesvollere presentaties gaan maken?
Schrijf je dan in voor deze boeiende, interactieve, tweedaagse training!

Meld je nu aan voor deze training

Kostprijs: 895€ per persoon (excl. BTW)

De opleiding loopt van 9u00 tot 17u00. Met inbegrip van 2 koffiepauzes en een lunchbreak.

Inclusief broodjeslunch, koffiepauzes en e-syllabus

Om de leerkwaliteit te behouden laten wij voor deze opleiding max. 10 deelnemers toe.

Onze trainingslocatie: Kasteel Bouckenborgh in Merksem

Vrijdag 13 én vrijdag 20 september 2019 van 9u00 tot 17u00

Tweedaagse training ‘Teamgerichte Communicatie’ in het Kasteel Bouckenborgh (Merksem)

Heel vaak zijn leidinggevenden experts in hun vakgebied. Maar betekent dit meteen dat ze ook sterk zijn in het goed communiceren met hun medewerkers? Heel vaak zien we dat leidinggevenden niet genoeg luisteren naar hun medewerkers of te weinig connectie hebben met hun medewerkers hebben. Hierdoor klagen medewerkers dat ze niet gehoord worden door hun leidinggevende. In deze opleiding reiken we hulpmiddelen aan om op een coachende manier met je team om te gaan. Zodat ze sneller en met meer zin die zaken zullen doen die jij als leidinggevende wil!
Schrijf je nu in voor deze opleiding. We laten maximum 10 deelnemers toe per training zodat de leerkwaliteit gegarandeerd is. De training zelf duurt van 9u00 tot 17u00.

Trainer: Wouter Vanhove

In de training ‘Presentatietechnieken’ leer ik je je alle geheimen om van jouw presentaties de beste ooit te maken!  Je leert hoe je jouw publiek kan verleiden, hoe ze aan je lippen blijven hangen en wat jij hier concreet voor moet doen.

Ik ben Wouter Vanhove, oprichter van Loopbaanboost, het sympathiekste loopbaancentrum. Wij versterken medewerkers in hun loopbaan via coaching en/of opleiding.

Ik train al bijna 20 jaar medewerkers in communicatiethema’s en timemanagement. Op basis van mijn eigen ervaringen en die van de vele deelnemers aan deze opleiding heb ik een aantal praktische tips gebundeld.  Zodat iedereen die ook maar iets moet presenteren (jezelf, je product, je project,…) zich zelfzekerder voelt om zijn boodschap te brengen voor een klein of groot publiek.  

Meer info over mij?  Klik hier.

Wat vertellen anderen over deze opleiding?

"Een leuke opleiding van 2 dagen met vele tips & tricks om een goede presentatie te geven, waarbij de gewenste boodschap blijft “hangen” bij het publiek. Wouter geeft structuur aan en legt de juiste focuspunten bij voorbereiding en presentatie zelf. Naast praktische “theorie” maken online praktijkvoorbeelden, oefeningetjes in teamverband én zelf oefenen er een gevarieerd geheel van."
An Van Hove
Ondersteuningsverantwoordelijke bij Arcelor Mittal
“Na 25 jaar geven van presentaties/demo’s tijdens vergaderingen, wou ik graag via de cursus ‘Presentatietechnieken’ deze presentaties verbeteren. In een transversale werkomgeving, geven we steeds meer en meer presentaties via skype, wat ook een andere en gestructureerde aanpak van presenteren vraagt. Deze 2-daagse cursus is zo waardevol geweest: ik gebruik nu in alle nieuwe presentaties/onderhandelingen de tips die ik heb meegekregen. De vele tips die Wouter aangeeft, past hij ook zelf toe tijdens de cursus, waardoor je aanvoelt hoe waardevol deze bij het publiek aankomen. Ik was heel enthousiast na het volgen van de 2 dagen, en moedig mijn collega’s aan om de cursus ook te volgen. De cursus is heel waardevol, zowel voor wie weinig ervaring heeft in presenteren, maar ook voor wie veel ervaring heeft.”
Nancy Coppens
IT analyst bij Arcelor Mittal
“Wouter zorgt ervoor dat je onmiddellijk wordt ondergedompeld in de materie waarvoor je in opleiding komt. Zijn aanpak is heel toegankelijk en makkelijk hanteerbaar in de praktijk. Hij slaagt erin, om op een zeer korte tijdspanne, jezelf uit te dagen en nét dat beter te willen doen. Wat aanstekelijk werkt naar de andere cursisten en zodat het niveau naar een hoger platform gaat.”
Katinka Reyntiens
Marketing & Communication-medewerker bij Flexso

Inschrijven voor Presentatietechnieken