Bevlogen Presenteren

Met deze presentatietips kom je verder in elke situatie

Ben jij als op zoek naar eenvoudige manieren om jouw boodschap, visie, uiteenzetting, verklaring,… meer kracht bij te zetten tijdens presentaties? Wil jij jouw publiek aan jouw lippen doen hangen met jouw sterk, onderbouwd verhaal?


In deze tweedaagse training leer je:

  • een goede structuur opzetten
  • welke elementen extra kruiding geven aan je boodschap
  • hoe je jouw luisteraars steeds weet te overtuigen
  • hoe je zelf sterker en zelfzekerder kan overkomen.

Presenteren is fun als je de juiste technieken inzet

Deze opleiding richt zich tot elke spreker die met zijn presentaties écht mensen wil raken en in actiemodus brengen. Is het belangrijk voor jou dat jouw presentatie blijft hangen bij jouw publiek? Ben je er van overtuigd dat je, mits toevoeging van enkele eenvoudige tips & tricks, meer kan bereiken met jouw publiek dan pure informatieoverdracht? Sta jij open om jezelf en je manier van presenteren aan een evaluatie te onderwerpen door middel van video feedback?  En wil je zelf vanuit goesting en kracht presenteren?

Laat ons samen sleutelen aan succesvolle presentaties en schrijf je in voor deze boeiende, interactieve, tweedaagse training!

Trainer: Pieter Vandendriessche

In de training ‘Bevlogen Presenteren’ leer ik je je alle geheimen om van jouw presentaties de beste ooit te maken!  Je leert hoe je jouw publiek kan verleiden, hoe ze aan je lippen blijven hangen en wat jij hier concreet voor moet doen.

Als trainer vindt hij het zijn opdracht om een relevante toegevoegde waarde in het leerproces van deelnemers te leveren door de juiste kapstokken aan te reiken, perspectieven te verbreden en vooral … het proces van zelfinzicht te faciliteren. Kortom, een trainingsdag is voor hem geslaagd als deelnemers hun eigen toolbox aan vaardigheden hebben kunnen aanvullen en hebben kunnen vertalen naar relevante acties voor hun eigen werkomgeving. 

Het centrale vertrekpunt voor hem is steeds de andere. Hoe kan je ervoor zorgen dat je boodschap landt? Echt contact en doeltreffende communicatie ontstaat vooral als we de ingrediënten kennen van de formule die voor de ánder werkt, en dat zonder onze eigen authenticiteit uit het oog te verliezen.

LoopbaanBoost draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches