Samen het werkklimaat BOOSTen!

Een unieke en (ver)beeldende teamdag met bruisende impact op de werksfeer en werkgeluk van jouw team en jezelf.

 

Een goed werkklimaat versterkt de veerkracht van jouw team, vergroot de motivatie en heeft een gunstig effect op de resultaten van de organisatie.

In 2019 onderzocht Attentia wat Belgen gelukkig maakt op het werk. Op de eerste plaats stonden samen: collegas, een goede werksfeer en tot een team behoren.

Rond deze 3 bouwstenen is de teamdag Samen het werkklimaat BOOSTenopgebouwd, telkens uitgewerkt met creatieve, (ver)beeldende spelvormen en oefeningen. Want één beeld zegt meer dan 1.000 woorden.

Beelden verbinden en helpen ons anders kijken naar onszelf en onze omgeving.

Tijdens het eerste deel van deze teamdag leer je op een speelse en visuele manier jouw collega’s anders en beter kennen en verdiepen we ons in de kunst van het waarderend bekrachtigen.

Vanuit deze basis bouwen we verder aan de sfeer, openheid en creativiteit van jouw team. We doen dit samen, met input van iedereen aan de hand van foto-oefeningen en visuele verhalen.  In het derde en laatste deel van deze teamdag vormen we een beeld van de identiteit van jouw team. Wie behoort tot het team? Waar staan jullie voor? Wat willen jullie samen (nog meer) bereiken? Met visuele spelvormen maken we het antwoord op deze vragen concreet. We ronden de teamdag af met een bruisende teamfoto die jullie nadien ook afgedrukt zullen ontvangen.

Trainer: Kelly Snoeck

Kelly Snoeck is Master in de Communicatiewetenschappen en specialiseerde zich nadien in ‘Management en Communicatie’.  Zij heeft 12 jaar werkervaring in verschillende middenkaderfuncties waar ze projectteams samenstelde en coördineerde.

Twee jaar geleden besloot ze zich te heroriënteren en haar passies voor coaching en fotografie te volgen. Zij volgde bijkomende opleidingen zoals de ‘Postgraduaat Inspirerend Coachen’, ‘Fotokunst’, ‘Rouw- en Verliescoaching’ en ‘Coachen met visualisaties’. Vandaag combineert Kelly haar werkzaamheden als freelance fotografe en loopbaancoach/trainer met haar eigen coachingspraktijk ‘Maniola’. De rode draad doorheen al haar werk is om het potentieel van mensen zichtbaar te maken. Als coach wil zij daarbovenop mensen terug in hun kracht brengen zodat ze kunnen/durven leven en werken in het verlengde van hun drijfveren, waarden en talenten.

Vanuit meerdere persoonlijke en professionele ervaringen raakte Kelly gefascineerd door de kracht van het beeld als communicatiemiddel, ‘inzichtgever’ en als faciliterend medium voor creativiteit en persoonlijke groei. Zij besloot zich hierin verder te verdiepen en maakte zich de methode van het ‘beeldcoachen’ eigen. De begeleidingstrajecten, workshops en opleidingen die zij geeft, worden dan ook steeds verrijkt met visuele oefeningen.

LoopbaanBoost draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches