Met meer veerkracht jouw werkgeluk vergroten

Happy, Healthy People? Game, set, match!

 

Het aantal burn-outs en langdurig afwezigen swingt vandaag de dag de pan uit in vele organisaties. Net nu we allemaal langer moeten blijven werken.

Hoe kunnen we hier als organisatie aan werken?   Eén van de belangrijkste elementen is veerkrachtige medewerkers die fit in hoofd en lichaam zijn. En dat kan je leren en trainen. 

We geven je bouwstenen voor meer veerkracht

In deze training gaan we op zoek naar middelen en tools om meer veerkracht te ontwikkelen als medewerker. Hoe kan je jouw mentale en emotionele weerbaarheid vergroten zodat je beter gewapend bent tegen hoge werkdruk, balans met thuis, veranderingen op de werkvloer, reorganisaties, …

Via het Game-Set-Match-principe krijg je een duidelijk inzicht in jouw veerkracht en geven we bouwstenen mee om deze verder te ontwikkelen.

Trainer: Annelies Loosveldt

Annelies haar opleidingsstijl is er één met hart en ziel. Het is meer, veel meer dan kennisoverdracht uit het boekje. Ze vertelt verhalen. Recht uit de praktijk. Vaak met humor, maar zeker ook niet altijd.

Annelies stimuleert het multi-richtingsverkeer. Naast expert is ze evenzeer facilitator. Het is de combinatie van de kennis en ervaringen van alle deelnemers die een opleiding echt de moeite waard maakt. Zo kunnen cursisten kennis toepassen in hun eigen, specifieke situatie. De juiste groepsdynamiek creëren vindt Annelies heel belangrijk.

Projectmanagement, changemanagement & persoonlijke effectiviteit zijn haar op het lijf geschreven. Annelies is ervan overtuigd dat alles altijd in de allereerste plaats over mensen gaat.

LoopbaanBoost draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches