MBTI

MBTI ( Myers & Briggs Type Indicator)

Hoe ziet de ideale zaterdagavond er voor jou uit ?  Wil je liefst gezellig thuis cocoonen met een goed boek of een leuke serie op tv ? Of ga je liever sporten om er daarna een glas op te klinken met je vrienden ? En boek je je vakantie liefst maanden op voorhand of pin je je liefst niet te lang op voorhand vast en beslis je last minute ? Ben je een deadline junkee of weet je dergelijke stress ten allen tijde te vermijden door middel van een strakke planning waar je niet van afwijkt?

 

Breng jezelf eerst in kaart om jezelf én anderen beter te begrijpen

Tijdens deze interactieve workshop krijg je meer inzicht in hoe mensen in elkaar zitten, wat de bouwstenen zijn van hun persoonlijkheid en hoe ze functioneren. Aan de hand van de MBTI, die gebaseerd is op de persoonlijkheidstheorie van Carl Jung,  brengen we eerst jouw persoonlijkheidsprofiel in kaart , met zowel je sterke punten als je ontwikkelpunten. Bovendien krijg je meer inzicht waarom anderen om je heen op een andere manier denken en handelen.  Je leert verschillen tussen mensen te begrijpen en waarderen en je interactie met anderen te verbeteren.  Omdat je een beter inzicht hebt in de behoefte van de ander, kan je je communicatie heel gericht aan je gesprekspartner aanpassen.

Trainer: An Op de Beeck

An Op de Beeck geeft al 30 jaren opleiding, waarvan de laatste 10 jaar in communicatie, leiderschap, assertiviteit & zelfvertrouwen en omgaan met verandering en stress.

Aanvankelijk was het geven van training één van haar deeltaken als logistiek coördinator bij de Europese inkoopafdeling van C&A en Marca. Sinds 2008 legt ze zich fulltime als zelfstandige toe op deze softskill trainingen.

Omdat een goede samenwerking in een team start bij zelfinzicht, geeft An ook workshops om met het MBTI persoonlijkheidsmodel of het Process Communication model je persoonlijkheid in kaart te brengen. Het geeft haar telkens weer een heerlijke energie boost om te zien hoe deze modellen een verhelderend inzicht brengen over hoe je functioneert en hoe je je communicatie beter op elkaar kan afstemmen.  Want goede communicatie vormt de basis van een constructieve samenwerking. Daarom is communicatie ook een thema dat An mateloos boeit en waarin ze zich al enkele jaren heeft verdiept.

Als trainer draagt An authenticiteit en interactie hoog in het vaandel en speelt ze maximaal in op de behoeften van de deelnemers.  Omdat openheid voor leren ontstaat daar waar mensen zich ontspannen en veilig voelen, creëert ze een sfeer van vertrouwen, waarin mensen zich vrijuit durven uiten en humor nooit ver weg is.  Want leren mag ook fun zijn!

LoopbaanBoost draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches