Training Coachend Leiding Geven

Bereik meer als leidinggevende door jouw medewerkers op een coachende manier aan te sturen.

Bereik een hechter contact met jouw medewerkers

Heb jij als leidinggevende soms het gevoel dat je geen échte binding hebt met je team. Dat je misschien wel expert bent in jouw domein, maar dat je minder kaas hebt gegeten op vlak van people management? In deze opleiding leer je als leidinggevende jouw medewerkers op een coachende manier benaderen. We leren je enkele gespreks- en coachtechnieken aan zodat jouw contact met jouw medewerker(s) sterker en hechter wordt. Op die manier kun je sneller inspelen op de noden en behoeftes die een team écht nodig heeft.

Leer makkelijk toepasbare coaching-technieken

Deze opleiding richt zich tot elke leidinggevende die met zijn team meer zaken wil realiseren en meer connectie wil door een coachende aanpak toe te passen.

We leren een aantal eenvoudige gesprekstechnieken in theorie én in de praktijk.
Hoe leer je goed te luisteren? En hoe hoor je wat er niet gezegd wordt? Wat doe je dat de medewerker zich écht gehoord voelt? En hoe behoudt je de regie van het gesprek?
Daarnaast leren we een aantal coachmethodieken waardoor je leert om jouw medewerker te doen groeien, leren.

Meld je nu aan voor deze training

Kostprijs: 495€ per persoon (excl. BTW)

De opleiding loopt van 9u00 tot 17u00. Met inbegrip van 2 koffiepauzes en een lunchbreak.

Inclusief broodjeslunch, koffiepauzes en e-syllabus

Om de leerkwaliteit te behouden laten wij voor deze opleiding max. 10 deelnemers toe.

Onze trainingslocatie: Kasteel Bouckenborgh in Merksem

Vrijdag 25 oktober 2019 van 9u00 tot 17u00

Eéndaagse training ‘Coachend Leiding Geven’ in het Kasteel Bouckenborgh (Merksem)

Heel vaak zijn leidinggevenden experts in hun vakgebied. Maar betekent dit meteen dat ze ook sterk zijn in het goed communiceren met hun medewerkers? Heel vaak zien we dat leidinggevenden niet genoeg luisteren naar hun medewerkers of te weinig connectie hebben met hun medewerkers hebben. Hierdoor klagen medewerkers dat ze niet gehoord worden door hun leidinggevende. In deze opleiding reiken we hulpmiddelen aan om op een coachende manier met je team om te gaan. Zodat ze sneller en met meer zin die zaken zullen doen die jij als leidinggevende wil!
Schrijf je nu in voor deze opleiding. We laten maximum 10 deelnemers toe per training zodat de leerkwaliteit gegarandeerd is. De training zelf duurt van 9u00 tot 17u00.

Trainer: Wouter Vanhove

In de training ‘Coachend Leiding Geven’ leer ik jou een dag lang om jouw coachende vaardigheden naar je team onweerstaanbaar te maken.
Ik neem je mee op een ontdekkingstocht langs een aantal eenvoudig toepasbare gespreks- en coach-technieken om het contact en gedrag gedrag van jouw medewerkers positief te beïnvloeden.

Ik ben Wouter Vanhove, oprichter van Loopbaanboost, het sympathiekste loopbaancentrum. Wij versterken medewerkers in hun loopbaan via coaching en/of opleiding.

Ik train al bijna 20 jaar medewerkers in communicatiethema’s en timemanagement. Op basis van mijn eigen ervaringen en die van de vele deelnemers aan deze coachings en opleidingen heb ik een aantal praktische tips gebundeld.  Zodat leidinggevenden die fouten niet maken die ik als beginneling wel maakte.  Ik ging ook kijken bij grote voorbeelden van mij en keek en las veel materiaal van onder andere Anthony Robbins, Stephen Covey, Brian Tracy, Rich Schefren, Dan Kennedy en Nisandeh Neta,…

Meer info over mij?  Klik hier.

Wat vertellen anderen over deze opleiding?

Theorie & praktijk zijn evenwichtig met elkaar verweven, waarbij de trainer zorgt voor correcte interactie met en in de groep. Soms confronterend maar zeer boeiend & praktijkgericht aangepakt. Een aanrader!
Sabine Willems
Senior Schade Brand bij Belfius Insurance
Wouter is een heel motiverende trainer. Verhelderend, duidelijk en interactief met een streepje humor. De opleiding is praktisch en effectief bruikbaar in de praktijk. Een aanrader!
Roeland Heyvaerts
Docent boekhouden en bedrijfsbeheer bij bijlesdocent.be
Wouter heeft aan mijn team van teamleaders een opleiding teamgerichte communicatie gegeven. De inhoud was zeer duidelijk. Iedereen werd sterk betrokken bij de opleiding omdat Wouter iedereen aan bod liet komen. Het was niet te veel theoretisch maar vooral veel praktijk met heel veel leuke oefeningen. Het was ook plezant en vooral niet saai. De dag was zo om! We konden ook vragen stellen en kregen daar steeds een antwoord op. Ook kunnen we vragen per email stellen. Wouter legde alles in verstaanbare taal uit. Hij is rustig en aangenaam in omgang en stelt elke deelnemer op zijn gemak. Hij is ook geduldig: hij legt alles uit totdat iedereen alles heeft begrepen.
Jeannine Stesmans
Hoofd Schoonmaak/ Afvalbeheer UZA
Ik vond de cursus super met een beetje theorie maar veel praktijk. Eindelijk een cursus waar je veel van kunt mee nemen naar de vloer. Ik heb zeer geboeid naar Wouter zitten luisteren en de dag was om voor ik er erg in had. Zeker voor herhaling vatbaar.
Martine Dethier
Teamleider schoonmaak UZA

Inschrijven voor Coachend Leiding Geven