Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Assertief zijn, wat is dat nu precies en hoe doe je dat ?  Is dat enkel weggelegd voor mensen die van nature uit over een flinke dosis zelfvertrouwen beschikken of kan je het leren ?  En wat is zelfvertrouwen nu eigenlijk en wat is dan het verschil tussen zelfvertrouwen en zelfbeeld ?

Positiever beeld van jezelf

Tijdens deze dagopleiding krijg je niet alleen meer inzicht in deze begrippen, maar gaan we ook aan de slag om aan de hand van een aantal oefeningen je zelfvertrouwen een boost te geven. We brengen belemmerende overtuigingen in kaart en zoeken naar manieren om deze te ontkrachten.  Je gaat naar huis met een positiever beeld van jezelf , meer inzicht in zelfvertrouwen en hoe je op een assertieve manier kan communiceren. 

 

Trainer: An Op de Beeck

An Op de Beeck geeft al 30 jaren opleiding, waarvan de laatste 10 jaar in communicatie, leiderschap, assertiviteit & zelfvertrouwen en omgaan met verandering en stress.

Aanvankelijk was het geven van training één van haar deeltaken als logistiek coördinator bij de Europese inkoopafdeling van C&A en Marca. Sinds 2008 legt ze zich fulltime als zelfstandige toe op deze softskill trainingen.

Omdat een goede samenwerking in een team start bij zelfinzicht, geeft An ook workshops om met het MBTI persoonlijkheidsmodel of het Process Communication model je persoonlijkheid in kaart te brengen. Het geeft haar telkens weer een heerlijke energie boost om te zien hoe deze modellen een verhelderend inzicht brengen over hoe je functioneert en hoe je je communicatie beter op elkaar kan afstemmen.  Want goede communicatie vormt de basis van een constructieve samenwerking. Daarom is communicatie ook een thema dat An mateloos boeit en waarin ze zich al enkele jaren heeft verdiept.

Als trainer draagt An authenticiteit en interactie hoog in het vaandel en speelt ze maximaal in op de behoeften van de deelnemers.  Omdat openheid voor leren ontstaat daar waar mensen zich ontspannen en veilig voelen, creëert ze een sfeer van vertrouwen, waarin mensen zich vrijuit durven uiten en humor nooit ver weg is.  Want leren mag ook fun zijn!

Inschrijven voor Assertiviteit en Zelfvertrouwen

LoopbaanBoost draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches