Onze trainers

Pieter Vandendriessche

Pieter Vandendriessche

Als trainer vindt Pieter het zijn opdracht om een relevante toegevoegde waarde in het leerproces van deelnemers te leveren door de juiste kapstokken aan te reiken, perspectieven te verbreden en vooral … het proces van zelfinzicht te faciliteren. Kortom, een trainingsdag is voor hem geslaagd als deelnemers hun eigen toolbox aan vaardigheden hebben kunnen aanvullen en hebben kunnen vertalen naar relevante acties voor hun eigen werkomgeving. 

In de afgelopen 10 jaar gaf Pieter soft-skill trainingen, zowel in nationale als internationale bedrijven, en in zeer diverse sectoren: retail, productieomgevingen, farmacie, chemie, bank & verzekeringen, telecommunicatie, IT. Thema’s zoals communicatie, buy-in creëren voor je idee, omgaan met weerstand, de menselijke kant van projectmanagement, change management, leiderschap & ontwikkelen van duurzame engagementen kwamen daarbij vaak aan bod. Daarnaast was Pieter actief betrokken bij het uittekenen van processen rond gedrags- en attitudeverandering. 

An Op de Beeck

An Op de Beeck geeft al 30 jaren opleiding, waarvan de laatste 10 jaar in communicatie, leiderschap, assertiviteit & zelfvertrouwen en omgaan met verandering en stress.

Aanvankelijk was het geven van training één van haar deeltaken als logistiek coördinator bij de Europese inkoopafdeling van C&A en Marca. Sinds 2008 legt ze zich fulltime als zelfstandige toe op deze softskill trainingen.

Als trainer draagt An authenticiteit en interactie hoog in het vaandel en speelt ze maximaal in op de behoeften van de deelnemers.  Omdat openheid voor leren ontstaat daar waar mensen zich ontspannen en veilig voelen, creëert ze een sfeer van vertrouwen, waarin mensen zich vrijuit durven uiten en humor nooit ver weg is.  Want leren mag ook fun zijn!

DSCF1733
Foto Kelly website

Kelly Snoeck

Kelly Snoeck is Master in de Communicatiewetenschappen en specialiseerde zich nadien in ‘Management en Communicatie’.  Zij heeft 12 jaar werkervaring in verschillende middenkaderfuncties waar ze projectteams samenstelde en coördineerde.

Twee jaar geleden besloot ze zich te heroriënteren en haar passies voor coaching en fotografie te volgen. Zij volgde bijkomende opleidingen zoals de ‘Postgraduaat Inspirerend Coachen’, ‘Fotokunst’, ‘Rouw- en Verliescoaching’ en ‘Coachen met visualisaties’. Vandaag combineert Kelly haar werkzaamheden als freelance fotografe en loopbaancoach/trainer met haar eigen coachingspraktijk ‘Maniola’. De rode draad doorheen al haar werk is om het potentieel van mensen zichtbaar te maken. Als coach wil zij daarbovenop mensen terug in hun kracht brengen zodat ze kunnen/durven leven en werken in het verlengde van hun drijfveren, waarden en talenten.

Vanuit meerdere persoonlijke en professionele ervaringen raakte Kelly gefascineerd door de kracht van het beeld als communicatiemiddel, ‘inzichtgever’ en als faciliterend medium voor creativiteit en persoonlijke groei. Zij besloot zich hierin verder te verdiepen en maakte zich de methode van het ‘beeldcoachen’ eigen. De begeleidingstrajecten, workshops en opleidingen die zij geeft, worden dan ook steeds verrijkt met visuele oefeningen.

Annelies Loosveldt

Annelies haar opleidingsstijl is er één met hart en ziel. Het is meer, veel meer dan kennisoverdracht uit het boekje. Ze vertelt verhalen. Recht uit de praktijk. Vaak met humor, maar zeker ook niet altijd.

Annelies stimuleert het multi-richtingsverkeer. Naast expert is ze evenzeer facilitator. Het is de combinatie van de kennis en ervaringen van alle deelnemers die een opleiding echt de moeite waard maakt. Zo kunnen cursisten kennis toepassen in hun eigen, specifieke situatie. De juiste groepsdynamiek creëren vindt Annelies heel belangrijk.

Projectmanagement, change-management & persoonlijke effectiviteit zijn haar op het lijf geschreven. Annelies is ervan overtuigd dat alles altijd in de allereerste plaats over mensen gaat.

foto Annelies
31899554498_9e8ff12c3d_o

Wouter Vanhove

Wouter Vanhove is naast zaakvoerder van Loopbaanboost ook expert trainer in mondelinge communicatie. Hij leert professionals hun mondelinge communicatie succesvoller in te zetten. Hij brengt eenvoudige en slimme communicatietechnieken waarmee gesproken woorden meer impact bereiken. Zodat klanten, medewerker(s) of publiek écht geraakt worden. En makkelijker tot de gewenste actie aangezet worden. Met meer verkoop, beter teamwork en meer beïnvloeding tot gevolg.

Wouter heeft een passie voor alles wat met training & ontwikkeling te maken heeft. Hij houdt er van zijn publiek, klein of groot, te entert(r)ainen en aan te zetten tot verandering. Dat zijn trainingen blijven hangen bij zijn publiek, is het minste wat je kan zeggen. Wouter heeft bijna 20 jaar ervaring in het geven van trainingen. Hij trainde voor zowel grote als kleine bedrijven, o.a. voor Belfius Bank, Belfius Insurance, Danone, Levanto, Engie, Vlaamse Overheid, MIVB, Elia,… Hij werkte ook 6 jaar als opleidingverantwoordelijke bij Havenbedrijf Antwerpen.

In 2019 studeerde hij af als werkgelukdeskundige aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.  Hierin leerde hij dat werkgeluk meer is dan wat lucky shots als ‘een zomerse bbq organiseren’ of ‘een jaarlijks eindejaarsgeschenk’. Werkgeluk is een constante inspanning die je als bedrijf levert om je werknemers gelukkig te maken en houden.

LoopbaanBoost draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches