Hoe starten met loopbaancoaching?


Zoek jouw coach

Maak een afspraak

Bestel je Loopbaancheque (40€=4uur)

Onze samenwerking met Vacature.com:

Stop het piekeren over jouw loopbaan en start vandaag nog jouw loopbaancoaching!


Veel mensen worstelen op een bepaald moment van hun leven met hun loopbaan. Ze twijfelen of hun job nog wel de juiste job voor hen is. Hun leven is vaak ook veranderd ten opzichte van de dag dat ze begonnen te werken. Ze hebben kinderen gekregen, meer levenservaring gekregen of nieuwe zaken aangeleerd. Hierdoor ontstaat twijfel. Dit patroon duikt verschillende keren per jaar de kop op. Rond nieuwjaar, tijdens vakanties,… Het gevolg is dat ze steeds meer stress ervaren, dat hun zelfvertrouwen daalt of dat hun energie om te werken vermindert. Herken jij je in deze woorden? Dan ben je toe aan een loopbaangesprek bij Loopbaanboost!

Een loopbaantraject verloopt in 3 fases


  • Dag 1

    Dag 1 : Kennismakend gesprek waarin we samen onze doelen uitzetten.

  • Dag 2

    Dag 2 na 2 weken : We gaan op zoek hoe we onze doelen kunnen bereiken en hoe we omgaan met belemmeringen.

  • Dag 3

    Dag 3 na opnieuw 2 weken : We zetten de laatste stappen in ons plan van aanpak. Daarna beslis je of je een extra traject van 3 gesprekken neemt.

Wat onze deelnemers ons na een loopbaancoaching vertelden

Ongecensureerde versies!

Maarten Vertongen

Gewoon durven nadenken over wat je wil en loslaten wat je hebt, is een grote stap geweest.

Loopbaancoaching liet me nadenken over mijn toenmalige job en wat er daar allemaal speelde: ik zat met het gevoel niet verder te kunnen groeien en kreeg geen (...)

Default Avatar75
Nathalie

Duidelijke en gepersonaliseerde begeleiding, handige tips en tricks.
Dankzij deze loopbaanbegeleiding heb ik een duidelijk beeld van wat ik zoek in een job, wat er belangrijk voor mij is en waar ik goed in ben.

Meer verhalen lezen
Voeg jouw verhaal over ons toe

Onze FAQ geeft je antwoorden op jouw vragen


Via deze link bestel je jouw loopbaancheques. Pas als je deze cheques hebt ontvangen, kan jouw loopbaancoaching starten. Mocht je problemen ervaren bij het bestellen, neem dan contact op met …
Voor 4 uur coaching betaal je 40€. Wil je éénmalig nog 4 extra uren, dan betaal je ook hiervoor 40€. Na die 8 uren is het traject van je loopbaancheque gedaan. Eventueel kan je via je coach nog verder loopbaanbegeleiding volgen aan het normale tarief.
Terechte vraag. Contacteer ons gerust vrijblijvend of kom naar één van onze gratis infosavonden. Dan kan je zelf vaststellen of loopbaancoaching iets voor jou is, of Loopbaanboost jou bevalt,…
Een coachingtraject van 4 uren bestaat uit 3 delen. Op deze link staat uitgelegd wat deze delen precies inhouden. Weet wel dat elk coachingtraject uniek is, omdat we het op maat van de coachee maken.
Absoluut niet! Meer dan de helft van onze coachings hebben als resultaat dat mensen net niet van job veranderen. Maar ze leren dan wel vaak om andere zaken te gaan toepassen of doen bij hun huidige werkgever.
Loopbaanboost zoekt in eerste instantie naar coachen met min. 3 jaar ervaring. Maar als de motivatie zo groot is dat je snel wil bijstuderen, dan willen we zeker eens spreken met jou. klik hier om jou aan te melden.
Uiteraard! Wie niet? En net die ervaringen nemen wij mee in elk coachinggesprek. Op die manier kunnen we ons makkelijker in andermans verhaal inleven.
In principe is een coachinggesprek zonder advies. Maar omdat we als coach zelf ook belang hechten aan advies krijgen, doen we dit ook. Wel enkel als hierom gevraagd wordt. Dus niet als de coachee dit niet wil. Of ook niet als de coachee al heel duidelijk weet wat hij/zij wil.
Op de pagina van onze coaches vind je per coach de regio waar de coach coacht. Daarnaast een korte beschrijving wie elke coach is en wat zijn/haar specialiteit is. Twijfel je nog aan iemand, kan je steeds vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen.
Stel gerust jouw vraag via deze link. Wie weet komt jouw vraag dan in onze FAQ terecht?
Download dan zeker ons gratis e-book met 13 tips om jouw loopbaan een boost te geven. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief waarin we tweewekelijks een tip mailen. Of like onze Facebookpagina waar we geregeld artikels delen.
Dan kan je gewoon een nieuwe loopbaancheque bestellen voor nog eens 4 uur coaching. Nadien kan je bij je coach verder loopbaanbegeleiding volgen aan het tarief van jouw coach.
Wij proberen iedereen zo veel mogelijk te helpen. Alles wat relevant is aan de coaching doen we. Dus ook hulp bij het solliciteren als dat nodig is.
Stel hier jouw vraag!
Heb je een klacht over onze loopbaanbegeleiding? Meld dit zo snel mogelijk aan Wouter van Loopbaanboost via wouter@loopbaanboost.be of rechtstreeks bij VDAB via hun klachtenformulier.