Wat is Loopbaancoaching?

Veel mensen worstelen op een bepaald moment van hun leven met hun loopbaan. Ze twijfelen of hun job nog wel de juiste job voor hen is. Hun leven is vaak ook veranderd in de loop der jaren. Het gevolg is dat ze steeds meer stress ervaren, dat hun zelfvertrouwen daalt of dat hun energie om te werken vermindert. Herken jij je in deze woorden? Dan ben je toe aan een loopbaangesprek bij Loopbaanboost!

Mensen waarderen ons vooral omdat we meer doen dan vragen stellen alleen.

Daarom kozen andere deelnemers voor Loopbaanboost!

Daarom zijn wij het sympathiekste loopbaancentrum!

No Nonsens aanpak

Mensen waarderen ons vooral omwille van onze down-to-earth-mentaliteit en rustige aanpak. Er wordt gewerkt in een gemoedelijke, huiselijke sfeer.

Oplossingsgericht

Mensen waarderen ons vooral omdat we positief zijn en steeds op zoek gaan naar de gepaste oplossingen. We werken zonder voorgekauwd traject, maar met een traject op jouw maat!

Behulpzaam

Mensen waarderen ons vooral omdat we meer doen dan vragen stellen alleen. We proberen hen ook écht verder te helpen.

Onze loopbaancoaches

 Al onze coaches hebben een eigen praktijk.  De meeste coaches zijn bereid zich te verplaatsen in hun omgeving of online te coachen.

Op de pagina van onze coaches vind je per coach de regio waar de coach coacht. Daarnaast een korte omschrijving waarvoor elke coach staat en wat zijn/haar specialiteiten zijn. Twijfel je nog aan iemand dan kan je steeds vrijblijvend een telefonisch of online kennismakingsgesprek aanvragen.

Zo start je met loopbaancoaching

Wil je starten? Dit is de weg die je gaat bewandelen.

Vraag gratis advies

Wij helpen je graag verder.

Wij nemen contact met je op

Dat kan via telefoon of mail.

Wij tonen jou de weg

We bekijken samen wat het beste bij je past.

Aan het solliciteren?

Doe de gratis CV check

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Je zal dan vaak gevraagd worden naar een CV. 
Maar wat moet er eigenlijk op een goede CV staan, om de kansen op de job te vergroten? 

Wat onze deelnemers ons na een loopbaancoaching vertelden

Ik voelde me al langere tijd niet meer goed op mijn huidige job. Na maandenlang vechten en omgaan met de vele ups en downs besloot ik om loopbaanbegeleiding te volgen. Via VDAB kwam ik terecht bij de organisatie LoopbaanBoost. Op hun website zag ik een foto van coach Anja Van Steen en een introductietekstje... meer lezen...
Naomi Segers
“Deze coaching heeft meer klaarheid gegeven in een nogal hectische situatie, dankzij mijn coach Mevrouw Ann Caroline Roymans heb ik een nieuwe doorstart gemaakt en ook bevestiging gekregen op zaken die ik voor mezelf al uitgezocht. Zeker en vast een aanrader!”
Diana
Ik ga terug studeren!! Toen plots mijn huidige job als service technieker niet meer aan mijn verwachtingen voldeed, besloot ik een carrièreswitch te maken...Meer lezen...
Beau Houtman
Loopbaancoaching was écht een leuke ontwikkeling om mee te maken. Ik kreeg mijn kwaliteiten te horen, die ik misschien al wel wist, maar gewoon die bevestiging krijgen, gaf me een boost Op doktersadvies moest ik mijn activiteiten als schoonheidsspecialiste stopzetten en moest ik... Meer lezen...
Mieke Koenders
Ik dacht dat loopbaancoaching enkel voor werklozen was Na 26 jaar werken in de commerciële sector, waarvan bijna 15 jaar op mijn huidige job, begon er iets te knagen. Ik kon de motivatie niet meer vinden in mijn job en had het gevoel dat mijn inspanningen... meer lezen...
Ingrid Roebben

Veelgestelde vragen over Loopbaancoaching

Staat je vraag er niet tussen? Stel hem dan hieronder.

Lees hier hoe de loopbaancheques werken. Pas als je deze cheques hebt ontvangen, kan jouw loopbaancoaching starten.

Voor 4 uur coaching betaal je 40€. Wil je éénmalig nog 3 extra uren, dan betaal je ook hiervoor 40€. Na die 7 uren is het traject van je loopbaancheque gedaan. Eventueel kan je via je coach nog verder loopbaanbegeleiding volgen aan het normale tarief. Lees hier meer over de loopbaancheques. 

Terechte vraag. Contacteer ons gerust vrijblijvend of kom naar één van onze gratis info avonden. Dan kan je zelf vaststellen of loopbaancoaching iets voor jou is, of Loopbaanboost jou bevalt

Een coachingtraject van 4 uren bestaat uit 3 delen. Op deze link staat uitgelegd wat deze delen precies inhouden. Weet wel dat elk coachingtraject uniek is, omdat we het op maat van de klant maken.

Met een 2e loopbaancheque heb je recht op 3 uur.  Dat wordt opgedeeld in bv 2 gesprekken van 1,5 uur.

Absoluut niet! Meer dan de helft van onze coachings hebben als resultaat dat mensen net niet van job veranderen. Maar ze leren dan wel vaak om andere zaken te gaan toepassen of doen bij hun huidige werkgever.

Uiteraard! Wie niet? En net die ervaringen nemen wij mee in elk coachinggesprek. Op die manier kunnen we ons makkelijker in andermans verhaal inleven.

Op de pagina van onze coaches vind je per regio een coach. Daarnaast een korte beschrijving wie elke coach is en wat zijn/haar specialiteit is. Twijfel je nog aan iemand, dan kan je steeds vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen.

Download dan zeker ons gratis e-book met 13 tips om jouw loopbaan een boost te geven.  Like onze Facebook- of Instagram pagina waar we geregeld artikels delen.

Dan kan je gewoon een nieuwe loopbaancheque bestellen voor 3 uur extra coaching. Nadien kan je bij je coach verder loopbaanbegeleiding volgen aan het tarief van jouw coach.

Wij proberen iedereen zo veel mogelijk te helpen. Alles wat relevant is aan de coaching doen we. Dus ook hulp bij het solliciteren als dat nodig is.

Heb je een klacht over het verloop van de loopbaanbegeleiding?

Je kan bij verschillende partijen een klacht indienen:

Loopbaanboost: bij zaakvoerder Wouter Vanhove via wouter@loopbaanboost.be

 VDAB: via een online klachtenformulier op www.vdab.be/klachten of via de online servicelijn 0800 30 700 

Vlaamse Ombudsdienst: www.vlaamseombudsdienst.be of bel 1700

Loopbaanboost zoekt in eerste instantie naar coachen met min. 3 jaar ervaring. Maar als de motivatie zo groot is dat je snel wil bijstuderen, dan willen we zeker eens spreken met jou. Mail je cv mét motivatiebrief naar wouter@loopbaanboost.be

Vraag gratis en vrijblijvend advies

LoopbaanBoost draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches