Wouter Vanhove

Vraag direct een gesprek aan

Hallo, ik ben Wouter. Ik ben in 2014 zelfstandig trainer en coach geworden. Dat deed ik ook al meer dan 10 jaar toen ik in loondienst werkte voor toffe bedrijven. Bij mijn laatste bedrijf zat ik bijna letterlijk in een gouden kooi. Perfecte uren, elk overwerk mocht gerecupereerd worden, bedrijf op 15 minuten met de fiets van mij thuis, thuiswerk, goed loon, heel veel verlof, toffe collega’s,… Maar iets in mij wilde toch iets anders. Iets waar ik meer zelf zaken kon beslissen, waar ik écht beloond werd voor mijn resultaten. En daarom ben ik opleidingen gaan geven en gaan coachen. Uiteraard is er over deze paar zinnen een grote periode gegaan. Ook ik heb toen zwaar getwijfeld om deze stap te zetten. Gelukkig was er mijn coach die me toen hielp. Eigenlijk had ik zelfs meerdere coachen. Zij hebben mij geleerd om heel bewust te leven én te werken. En net dat gevoel wil ik delen met mijn coachees.

Lees hier feedback van deelnemers:

De coaching was persoonlijk. Wouter stimuleerde me om steeds beter te doen en het onderste uit de kan te halen. Inspirerend en motiverend. Deze coaching heeft voor mij durf opgeleverd. Ik zal gemakkelijker naar een bedrijf durven toestappen en mezelf voorstellen bijvoorbeeld.
Nathalie
Bedankt voor je begeleiding. Ik heb toch een aantal dingen over mezelf bijgeleerd en heeft me terug meer zelfvertrouwen gegeven.
Nancy

Wouter Vanhove

Onze expert in: Stressbeheersing

De praktijk

Regio:

Stuur deze coach door naar iemand

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Vraag loopbaancoaching aan met Wouter Vanhove

Met de loopbaancheques van VDAB

Het intake gesprek is gratis en vrijblijvend.