Michèle Borstlap

Vraag direct een gesprek aan

Verandering is een proces,  het gaat niet vanzelf, het vraagt een inspanning. Maar iedereen kan het.  En dan  is het voor mij een geslaagde loopbaan-boost!  Wanneer ik zie dat er iets verandert, dat jij toch iets anders zal doen of bekijken in de toekomst.  Je kan veranderen van werk, maar je kan ook je huidige carrière op een andere manier bekijken.  En daar help ik je met zo veel plezier bij!  

 Jij bent de piloot van het vliegtuig, de kapitein van het schip de chef van de keuken, en noem mij maar je campagne-manager van je presidentsverkiezing, je personal assistant in je managers functie, je reisleider in je wereldreis, of gewoon je loopbaancoach in je carrière.

Aan mijn onvergetelijke mooie jaren in het buitenland dank ik mijn passie voor talen, en bijgevolg ook voor communicatie.  En oh wat kan ik  genieten van een heerlijk ontbijtje op zondagochtend, warme zomeravonden met vrienden en samen met m’n familie plezier maken!

Een gezond evenwicht tussen werk, gezin, en vrienden maakt mij gelukkig.  En dat lukt aardig…

Ik heb lange tijd heel graag gewerkt bij het mooiste en origineelste Belgische brillenmerk.   Die jaren hebben mij veel plezier, mensenkennis en inspiratie gebracht… Na die inspirerende jaren, en het besef dat ik nu een veertiger ben met 2 tieners in huis kwam de goesting naar verandering.  Even stilstaan bij wat ik doe, en vooral bij wat ik zou willen doen.  

Al snel werd het me duidelijk dat ik heel geïnteresseerd ben in mensen, iemands verhaal ervaar ik als verrijkend.  Dus heb ik me ondergedompeld in de coaching-wereld. (o.a. door een intensieve opleiding te volgen bij Training en Coaching Square)  Voor mij is coaching samen doelgericht ontdekken wat je wil veranderen, en een heel concreet plan van aanpak maken om deze verandering te doen slagen.  Het is jouw traject, jouw carrière, jouw uitdaging!  Ik ben er enkel om die weg makkelijker te maken.  Door je  sterke tools aan te reiken, door echt naar je te luisteren,  en door de juiste krachtige vragen te stellen zal je zeker tot verheldering komen (en dat bedoel ik niet op een spirituele manier).  

Dus,…laten we afspreken in onze gezellige werkplek in Mortsel, of een andere rustige locatie in de ruime omgeving van Mortsel!

Michèle Borstlap

Onze expert in: Verandering

De praktijk

Regio:

Stuur deze coach door naar iemand

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op pinterest
Deel op email

Vraag loopbaancoaching aan met Michèle Borstlap

Met de loopbaancheques van VDAB

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

LoopbaanBoost draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches