Ingrid De Haes

Vraag direct een gesprek aan

In mijn loopbaan heb ik de weg van een paar fundamentele veranderingen bewandeld.
De eerste 10 jaar van mijn carrière was ik een juridisch adviseur gespecialiseerd in arbeidsrecht. Ik stelde echter vast dat de menselijke verhalen achter de  dossiers me meer boeiden dan de juridisch-technische aspecten en besloot om me te heroriënteren.  Ik werd HR-manager in een productiebedrijf en volgde  een opleiding personeelsmanagement.

Na de sluiting van dit bedrijf vervolgde ik mijn carrière in diverse HR-functies voor de Federale Overheid.

Hoewel ik niet ontevreden was over mijn werk, had ik toch het gevoel dat het maar wat voort kabbelde, totdat ik  in 2012 de kans kreeg  om mijn eerste  coachingscursus te volgen.
Ik had in no-time meer geleerd over mezelf dan in eender welke opleiding en ik vond het heerlijk om als coach mijn eerste stappen te zetten. Coaching werd mijn ding en sinds 2013 specialiseerde ik me  als loopbaancoach.  Ik ondersteun mensen die  willen reflecteren over hun loopbaan of moeten veranderen omwille van reorganisaties. Mijn job bij de overheid combineer ik met een zelfstandige praktijk in bijberoep.

Als loopbaancoach wil ik me graag typeren als enthousiasmerend, niemand gaat buiten zonder welgemeende complimenten.  Hiervoor maak ik ook gebruik van een arsenaal aan tools om talenten  in kaart te brengen.  Ik geef het  geloof in mijn cliënten nooit op en ik stimuleer hen om de gewenste verandering in gang te zetten. Ik weet uit eigen ervaring dat dit soms heel wat moed vergt.  Ik ervaar enorm veel voldoening als ik cliënten stappen zie zetten die hen gelukkiger maken.

Door mijn ruime ervaring  als HR-manager in de privésector en als lid van talrijke selectie-jury’s bij de  overheid kan ik ook helpen in het maken van een krachtig CV en het voorbereiden van een goed sollicitatiegesprek.

In Antwerpen heb ik een praktijkruimte niet ver van het station Berchem (Grote Hondstraat 44, 2018 Antwerpen).

In Brussel is de praktijkruimte gelegen in de Europese Wijk of we kunnen elkaar treffen op een rustige publieke plek binnen de zone 1000 dat voor jou dichter is en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Lees hier de feedback van deelnemers:

Ik heb Ingrid ervaren als een betrokken coach met een menselijke, warme aanpak met heel concrete tips. Ingrid liet mij zelf het programma bepalen, maar zij zorgde ervoor dat alle zaken die aan bod kwamen pertinent waren. Door haar manier van vragen stellen zijn er bij mij belangrijke inzichten ontstaan omtrent zaken die anders beter zullen zijn. Een duidelijk actieplan kreeg ik mee. Top!”
Tom K

Ingrid De Haes

Onze expert in: Loopbaanoriëntatie

De praktijk

Stuur deze coach door naar iemand

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op pinterest
Deel op email

Vraag loopbaancoaching aan met Ingrid De Haes

Met de loopbaancheques van VDAB

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

LoopbaanBoost draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches