Ilse Sneyders

Vraag direct een gesprek aan

Aangenaam! Ik ben Ilse, ook wel gekend als Simply Ilse. In 2018 ben ik gestart als zelfstandig HR Consultant & Loopbaanbaancoach. Die beslissing kwam er niet van de een op de andere dag. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt en diverse HR rollen opgenomen, zowel langs de kant van de werkgever als die van de werknemer. Die kennis en ervaring wou ik graag bundelen, mijn eigen accenten leggen. Ik moest dus op mezelf beginnen. En omdat ik graag mijn eigen baas wou zijn šŸ˜Š.

Bij mij staan twee begrippen centraal, namelijk talenten en duurzaamheid. In een loopbaancoaching wil dit zeggen dat ik samen met jou kijk naar wat jou drijft, waar jij energie van krijgt en waar je goed in bent. Loopbaanbegeleiding is er ook om zelf (terug) controle te nemen over de situatie en over je loopbaan. Als je niet gelukkig bent met je huidige situatie wat kan je dan zelf ondernemen om er iets aan te veranderen. Inderdaad, loopbaanbegeleiding is er niet enkel voor mensen die van job willen veranderen. We kunnen ook aan je bestaande job sleutelen, dit heet dan jobcrafting. Tot slot gaat loopbaanbegeleiding niet enkel over vandaag. Wat zijn je lange termijndoelstellingen, waar wordt jij op lange termijn gelukkig van en hoe kunnen we daar vandaag al werk van maken.

Hoe ga ik te werk? Ik luister naar jouw verhaal en stel heel veel vragen. Kunnen we wel wat inspiratie gebruiken, dan heb ik een kast vol met leuke vragenlijstjes en opdrachtjes.

Zo, dat ben ik. Ik hou het simpel, maar sta wel voor resultaat!

Ilse Sneyders

Onze expert in: Jobcrafting

De praktijk

Regio:

Stuur deze coach door naar iemand

Deel op facebook
Deel op google
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op pinterest
Deel op email

Vraag loopbaancoaching aan met Ilse Sneyders

Met de loopbaancheques van VDAB

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

LoopbaanBoost draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches