Ansie Knaepen

Vraag direct een gesprek aan

Hallo, nadat ik 17 jaar geleden als vertaler- tolk afstudeerde begon mijn professionele loopbaan binnen de HR afdeling van een groot bedrijf waar ik me kon toeleggen op change management- projecten alsook op de harde HR. Aangezien mijn drive om te werken als psycholoog steeds groter werd ging ik daarnaast ook opnieuw studeren. Met veel moed en doorzetting begon ik aan deze studies aan de VUB. 

 

Als master in de psychologie combineerde ik vanaf 2015 mijn functie als HR-consultant met die van psychologe in de groepspraktijk ‘het Huis voor Veerkracht’. Zowel binnen bedrijven als in de praktijk merkte ik al snel dat heel wat mensen in hun job op een dwaalspoor zitten. 

 

Aangezien ik mijn job als HR consultant, psycholoog, trainer psychosociale aspecten en loopbaancoach wou combineren besloot ik om in 2016 op zelfstandige basis aan de slag te gaan. 

 

Dankzij mijn lange ervaring binnen HR heb ik met zeer veel bedrijven kennis kunnen maken  waardoor ik een grote expertise heb opgebouwd in de arbeidsmarkt. Ik werd en word nog vaak geconfronteerd met het belang van werken en de impact ervan op het dagelijks leven van het personeel. Mensen vooruit helpen en samen hun waarden en talenten ontdekken is in die jaren een passie geworden. Daarom onderzoek ik graag met jou op welk vlak je als persoon en op je werk wil groeien en welk pad je wil exploreren. Ook staan we stil bij moeilijkheden zoals conflicten op het werk, gebrek aan assertiviteit, motivatie, stressklachten en burnout. Een job die bij je past geeft je immers voldoening en maakt je veerkrachtiger. Vanzelfsprekend vind ik het belangrijk om hierbij rekening te houden met je persoonlijke context.  

 

Zit je vast in je job? Wil je zicht krijgen op wat werkelijk je talenten zijn? Wil je weten in welke omgeving je het beste van jezelf kan geven? Dan ga ik vanuit mijn HR-achtergrond en kennis psychologie via LOOPBAANBOOST graag samen met jou de zoektocht aan naar een job die bij je past, die je gelukkig kan maken. Een onvoorwaardelijk geloof in de mogelijkheden van mensen, een nuchtere aanpak en oplossingsgericht werken vormen de basis van mijn begeleiding. 

 

Mijn coachsessies organiseer ik bij voorkeur op een neutrale plaats of in jouw thuisomgeving in de regio Vlaams-Brabant (regio Leuven +/- 30km) en Mechelen. Zodra mijn praktijkruimte in Herent beschikbaar is kunnen de sessies ook hier plaatsvinden.

 

Ansie Knaepen

Onze expert in: Gedreven

De praktijk

Stuur deze coach door naar iemand

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op pinterest
Deel op email

Vraag loopbaancoaching aan met Ansie Knaepen

Met de loopbaancheques van VDAB

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

LoopbaanBoost draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches