Ann Caroline Roymans

Vraag direct een gesprek aan

co-auteur van:

“Een verandering van tijdperk vraagt om een ander gebruik van je brein” Met de snel exponentieel veranderende wereld mee kunnen volgen eist een snel, slim, adequaat georganiseerd brein. Zodat je snel kunt inspringen op verandering. De medemens te versterken en ondersteunen in zijn leef en – werkomgeving in deze exponentieel veranderende wereld, waar angst en stress een hoofdrol dreigen te spelen. Hun sterktes en hun struikelblokken leren kennen in een wereld waar overprikkeling en continue verbondenheid troef is. In onze wereld waar robotica, digitalisering en hypersnelle connecties kenmerken zijn is het hoge tijd om terug te gaan naar de eenvoudige menselijke kenmerken.
  • Wat doe ik graag?
  • Wie ben ik?
  • Waar haal ik mijn veerkracht en energie?
  • Wat vreet energie?
In deze tijden van crisis en snelle exponentiële verandering van onze maatschappij moet een mens op zichzelf en de anderen kunnen rekenen en is veerkracht de grootste troef. Zich bezighouden met je eigen welzijn en dat van je medemens is dan ook zeker geen luxe, maar eerder een noodzaak om het hoge prestatieniveau van onszelf te kunnen volhouden en optimaliseren. De aanpak van Ann Caroline slaat de nagel op de kop. Na 30 jaren van ervaring in de neurologische revalidatiewereld heeft zij tevens sinds 6 jaar het parcours gekozen om het gezonde brein te optimaliseren. In bedrijven alsook in privé setting. De zorgsector ligt haar nauw aan het hart daar zij zelf tevens in deze sector werkzaam is met haar team. Als trainer en coach heeft ze een wetenschappelijk gefundeerde achtergrond van de neurowetenschappen (NGM) die ze weet te vertalen naar direct “into the field” informatie: begrijpbaar/hanteerbaar/toepasbaar. Je gaat kansen zien in plaats van bedreigingen, uitdagingen in plaats van onmogelijkheden. Kortom het leven van je brein voor je coaching volgde en het leven van je brein na de coaching, een leven van verschil! Met één groot verschil van onbewust onbekwaam ga je naar bewust bekwaam en leer je de inzichten en eerste vaardigheden om het meesterschap over je denken/doen /voelen, dus je brein te beheren. Om bijgevolg elke dag met “goesting” naar je werk te kunnen gaan.

Lees hier feedback van deelnemers:

Ik heb een nieuwe manier van aanpak leren kennen, waarbij ik eveneens aandacht dien te besteden aan ontspanninng en vrije tijd. Door de coachinng weet ik nu wat mijn groeitraject is op persoonlijk en werkvlak en wat de mogelijke valkuilen kunnen zijn voor mij. Na jaren zoeken, is het nu eindelijk duidelijk wat mijn doelen zijn en hoe ik die moet verwezenlijken. Positief: praktische tips, nieuwe inzichten, vernieuwend materiaal, persoonlijke aanpak van de coach.
Cynthia
“Deze coaching heeft meer klaarheid gegeven in een nogal hectische situatie, dankzij mijn coach Mevrouw Ann Caroline Roymans heb ik een nieuwe doorstart gemaakt en ook bevestiging gekregen op zaken die ik voor mezelf al uitgezocht. Zeker en vast een aanrader!”
Diana

Ann Caroline Roymans

Onze expert in: Stressmanagement

De praktijk

Regio:

Stuur deze coach door naar iemand

Deel op facebook
Deel op google
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op pinterest
Deel op email

Vraag loopbaancoaching aan met Ann Caroline Roymans

Met de loopbaancheques van VDAB

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

LoopbaanBoost draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches