An Op de Beeck

Vraag direct een gesprek aan

Hoi , ik ben An, zelfstandig coach en trainer sinds 2009. Voordien heb ik 20 jaar ervaring opgedaan in de operationaliteit van het bedrijfsleven, waarvan 10 jaar als leidinggevende. Wegens sluiting van het bedrijf, volgde ik rond mijn 40ste een outplacementbegeleiding. Het werd duidelijk dat het tijd was voor een nieuwe wending in mijn loopbaan : ik vond dat ik in de jobs die ik had gedaan te weinig tijd en oog kon hebben voor de mens achter de taak. Ik wou een job waarin ik expliciet aandacht kon geven aan wat er in het hoofd van mensen omgaat, wat hen in beweging brengt. Ik kreeg de kans om als outplacement consultant aan de slag te gaan. Trainingen geven was voor mij reeds bekend terrein, om het coachen in de vingers te krijgen heb ik meerdere opleidingen gevolgd (inspirerend coachen, burn out coach, kortdurend oplossingsgericht coachen, MBTI ). Ondertussen heb ik 8 jaar ervaring als outplacement consultant/loopbaanbegeleider, coach ik leidinggevenden en geef ik trainingen over leiderschap, communicatie, omgaan met verandering, stress en preventie van burn out, zelfvertrouwen en MBTI-persoonlijkheidstypering. Vanuit authenticiteit en vertrouwen in verbinding gaan met mensen , om hen te ondersteunen en te stimuleren in hun ontwikkeling, zodat ze met meer comfort hun job kunnen doen : dit is wat ik echt graag doe, elke dag opnieuw.

Lees hier feedback van deelnemers:

Ik ga terug studeren!! Toen plots mijn huidige job als service technieker niet meer aan mijn verwachtingen voldeed, besloot ik een carrièreswitch te maken...Meer lezen...
Beau Houtman
Het luisteren en de motivatie om door te zetten, alsook de vele informatie die ik gekregen heb is super. De coaching heeft mij er toe aangezet actief te solliciteren en hopelijk met resultaat. Een dikke pluim voor An!
Veerle

An Op de Beeck

Onze expert in: Work-life balance

De praktijk

Stuur deze coach door naar iemand

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op pinterest
Deel op email

Vraag loopbaancoaching aan met An Op de Beeck

Met de loopbaancheques van VDAB

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

LoopbaanBoost draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches